sâmbătă, 18 iulie 2009

NASA dă publicităţii o dovada recentă că aselenizarea a avut loc

Sonda spaţială a NASA aflată de câteva săptămâni pe orbită în jurul Lunii, Lunar Reconnaissance Orbiter, care are misiunea de a realiza hărţi detaliate ale suprafeţei lunare, a fotografiat recent locul unde a aselenizat misiunea Apollo 14. În imagini se văd resturile modulelor NASA, dar mai ales o cărare creată pe solul lunar de astronauţi. Vedeţi imaginea mai jos! Aviz celor care încă nu cred că NASA a dus oameni pe Lună!

Apollo 14 - locul de aselenizare

Imaginea care demontează toate teoriile conspiraţiilor cum că omul nu a ajuns pe Lună. Imaginea este foarte recentă, de nici o săptămână, realizată de cea mai nouă sondă spaţială a NASA, care realizează imagini de mare precizie pe Lună. Este locul de aselenizare al misiunii Apollo 14 şi se pot vedea atât Modulul Lunar Antares, cât şi instrumentele ştiinţifice lăsate, dar mai ales, cărarea lasată de astronauţi care au tot mers între cele două puncte.

Votul la sondajul Stiinta Azi este până acum 55% cred ca aselenizarea a avut loc cu adevărat, iar 45% cred că este o conspiraţie a NASA. Tu ce crezi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu