sâmbătă, 18 iulie 2009

Alimente ce pot proteja împotriva cancerului

Având o dietă echilibrată ne menținem o stare de bună de sănătate, iar boli ca diabetul, osteoporoza sau bolile cardio-vasculare pot fi astfel prevenite. Experții recomandă o dietă echilibrată și în cazul bolilor precum SIDA sau cancer, deși acestea nu au o legătură directă cu nutriția. Un nou studiu european arată că fibrele din fructe si legume ar putea limita riscul de cancer colorectal, iar fructele pot proteja impotriva cancerului pulmonar.

Alimente ce pot proteja împotriva cancerului: Fibrele din fructe si legume ar putea limita riscul de cancer colorectal iar fructele pot proteja impotriva cancerului pulmonar.

Fibrele din fructe si legume ar putea limita riscul de cancer colorectal iar fructele pot proteja impotriva cancerului pulmonar.

Conform studiului sunt recomandate 5 cești de ceai verde bogat în catechin pentru a evita cancerul prostatei. Catechinul este un ingredient ce se găsește în frunzele de ceai verde și are efect anti-alergic și anti-cancerigen.

Grăsimile prelucrate industrial sunt dăunătoare sistemului cardiovascular și pot dubla riscul de cancer la sân. Soia poate să reducă acest risc dar totodată poate crește riscul de infertilitate.

.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu