vineri, 24 iulie 2009

Spatiul secret

SECRET SPACE I (2005)
The Illuminati's Conquest Of Space
Cucerirea Spaţiului de către Iluminaţi

Acest film, devenit deja o sursă de mare inspiraţie pentru cei care se documentează în domeniul deconspirării marilor conspiraţii planetare, are 5 parti si este produs de Chris Everard. In film mai apar: David Icke, Marcus Allen, Jaime Maussan si Valery Uvarov.

PARTEA I

Documentarul incepe punand sub semnul intrebarii veridicitatea fotografiilor si filmelor realizate pe Luna si pune intrebarea “ de ce NASA a falsificat aselenizrea pe Luna?”
Chiar de la inceput este prezentat activitatea ofiterului SS si cercetatorului in domeniul rachetelor Von Braun, care, impreuna cu echipa sa de oameni de stiinta au creat modeleleV1,V2 , predecesorii lui Saturn V Project care urma sa trimita omul pe Lună.
Aproape de sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, Guvernul American, disperat sa detina rachetele naziste a lansat “Proiectul Paperclip” schimband in secret dosarele criminale de razboi ale lui Von Braun si a oamenilor lui de stiinta si dupa scurt timp, l-a luat in America sa construiasca rachete pentru aliati.
In acest film sunt revelate dovezi cum ca Prescott Bush, bunicul lui George W. Bush, a aranjat la banca Americii imprumuturi mari pentru Al Treilea Reich. De asemenea , este prezentat vastul proiect german spatial de sub pamant (sub un munte) de la Northausen . Deasemena sunt prezentate fotografii foarte rare cu OZN-uri luate deasupa Germaniei, Rusiei, Austriei si Elvetiei la inceputul anilot 1900.
Dupa al Doilea Razboi Mondial fabrica de la Nordhausen a fost reconstruita in desertul Mojave, intr-o zona cunoscuta azi sub numele de Aria 51.
David Icke explica implicarea lui Prescott Bush si finantarea miscarii naziste de catre el. El dezvaluie cum si NASA si CIA au fost demarcate de catre membri fondatori nazisti. Bush furnizeaza nazistilor bani pentru ca masinaria de razboi nazista sa lucreze.

Vezi Prima Parte aici:



PARTEA a II-a :

In partea a doua a documentarului se vorbeste despre inceputul Cursei Spatiale intre Rusia si SUA si despre posibilitatea existentei extraterestrilor, despre proiectul Majestic 12.
John Glenn, unul dintre primii astronauti americani in spatiu a raportat ca a vazut OZN-uri in misiunea sa de control si le-a descrie ca aratand ca niste sageti de foc.
Investigatorul mexican OZN, Jaime Maussan vorbeste despre “Transmisiile Secrete NASA “ difuzate de revista “UK’s UFO” cativa ani in urma unde se arata obiecte stranii trecand prin dreptul statiei spatiale MIR.
Fostul astronaut NASA Gordon Cooper a declarat public, in 1978, intr-o scrisoare adresata adunarii generale ONU , “cred ca vehiculele extraterestre si echipajele lor viziteaza aceasta planeta de pe alte planete”.
De asemenea , in transmisiile radio ale astronautilor de pe Apollo se raporteaza prezenta OZNurilor . Gordon Cooper spune chiar ca in fiecare zi in SUA semnaleaza obiecte si forme necunoscute noua.
Cercetatorul spatial rus Valery Uvarov declara ca astronautii rusi au vazut obiecte in spatiu, in special deasupra Pamantului si vorbeste chiar despre rapiri de catre extraterestri in Uniunea Sovietica.

Vezi aici partea a II a:



Partea a III a

Marcus Allen, angajat NASA, vorbeste despre proiectul Apollo in care erau implicati peste 400000 angajati (nici unul nu stia mai mult decat presupunea jobul lui) si despre faptul ca NASA a cheltuit mai mult pentru proiectele de pe Pamant decat pentru cele din spatiu in timpul anilor 60 : desenele unui model complet al lunii cu margini rotunjite, un model al “Marii Linistii” de marime naturala , 2 mile lungime in Flafstaff, Arizona care ar fi putut fi folosit in falsele aterizari pe Luna. Marcus Allen sustine ca filmul a fost turnat intru-un studio si ca imaginile cu Luna au fost filmate dintr-un elicopter care zbura deasupra “Marii Linistii” descendent, pana pe suprafata “Lunii”.

Vezi Partea a III-a aici



PARTEA a IV-a :

In aceasta parte Chris Everard, producatorul acestul documentar, vorbeste despre fenomenul cunoscut sub numele de “serpii spatiali” si-i prezinta filmati atat din aer , de catre Story Musgrave , comandant de naveta spatiala, care a servit NASA timp de 30 de ani , dar si de la sol. STRANIU, pentru ca pe Pamant se afla 8 locuri stravechi dedicate serpilor zburatori.
Sunt de asemenea prezentate inregistrari secrete NASA in care apar cateva obiecte neobisnuite in jurul statie orbitale MIR - la un moment dat erau atat de mule obiecte stralucitoare in jurul MIR incat NASA nu si-a putut da seama care era Mir si care OZNuri- OZN-uri filmate in timpul misiunilor spatiale STS 75, STS 80 si STS 48 .
Aceste imagini si mult mai multe, sunt explicate in detaliu, in documentarul EVIDENCE - The Case For The NASA UFO's, documentarul documentarelor în materie de OZN.
NASA a sustinut ca ce se vede sunt resturi spatiale si cristale de gheata insa Everard nu este de accord deoarece acestea ar fi fost conditii prea periculoase pentru misiune.
Locotenentul Philip J. Corso , care in timpul anilor 60 a condus biroul de Tehnologie Straina al Diviziei de Cercetare si Dezvoltare al Armatei SUA la Pentagon, a afirmat ca tehnologia pe care o folosim astazi gen microunde, microchip, raze laser sunt rezultatul recontruirii tehnologiei extraterestre recuperate din OZN-uri prabusite.

Vezi aici Partea a IV-a:



PARTEA a V-a:

In partea finala a acestui documentar fascinant se prezinta relatia intre NASA, Francmasoni si Oculta. Ni se spune ca tatal lui Armstrong a fost mason de gradul 33 si ca Aldrin, care este mason de gradul 32, a pus un steag Masonic pe Luna intr-un ritual Masonic pe care l-a condos acolo, declarand Luna proprietate a Zeului Masonic, care, dupa Albert Pike, supremul commandant al celor 33 de grade, Este Lucifer.
Numele de Apollo, dupa biblie este un alt cuvant pentru diavol.Cuvantul Apollyona fost folosit in textile originale ale Noului Testament ca sa-l descrie pe Satan. Numele gen Apollo, Columbia si Atlantis sunt toate folosite in ritualurile magice ale Ocultei.
In concluzie, consider ca acest documentar este unul dintre cele mai bune pe care le-am vazut si il recomand ca pe o sursa nepretuita pentru cei care sunt interesati in aceste subiecte. Sunt o multime de lucruri noi neimaintalnite in alte documentare.

Vezi Partea a V-a Aici:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu