sâmbătă, 18 iulie 2009

Ministerul britanic al Apărării a desecretizat noi documente din dosarele OZN

Ministerul britanic al Apărării a desecretizat duminică noi documente din dosarele OZN, dezvăluind astfel că a informat alte ministere în 1990 despre observarea unui asemenea obiect zburător în formă de diamant.

Ministerul britanic al Apărării a desecretizat dosare despre OZN-uri
Arhivele Naţionale au autorizat accesul la şapte dosare redactate în perioada noiembrie 1987 - aprilie 1993 de serviciile de informaţii ale Ministerului britanic al Apărării, care conţin 1.200 de cazuri de observate de obiecte zburătoare neidentificate - OZN-uri.

Negative ale unor fotografii făcute în 4 august 1990 arată un OZN de mari dimensiuni de forma unui diamant, care a rămas suspendat în aer timp de aproape 10 minute, înainte de a dispărea în sus, în mare viteză.

"Asemenea poveşti nu sunt semnalate în mod normal altor ministere", a precizează un document oficial dintr-unul dintre aceste dosare. "Însă de această dată, Ministerul Apărării a primit şase fotografii furnizate de Daily Record (cotidian scoţian - n.red.) şi i s-a solicitat să comenteze", pentru un posibil articol. Ministerul Apărării a informat celelalte ministere, cerându-le să spună presei că "nu s-a ajuns la nicio concluzie în legătură cu obiectul mare în formă de diamant".

Un alt dosar conţine mărturia unei femei care afirma că, în timpul unei plimbări, a întâlnit un extraterestru care vorbea cu "accent scandinav". Fără să-şi divulge identitatea, femeia a telefonat în 20 noiembrie 1989 aviaţiei militare (RAF) pentru a-şi povesti experienţa: în timp ce îşi plimba câinele pe un teren de sport, un bărbat care vorba "cu accent de tip scandinav" şi care purta un combinezon de zbor maron s-a apropiat de ea pentru a-i anunţa o vizită prietenească a extratereştrilor.

Documentele vor fi accesibile pentru publica luna viitoare, pe site-ul Arhivelor britanice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu