vineri, 24 iulie 2009

Test pentru Detectarea Sexului Bebelusului

Test pentru Detectarea Sexului Bebelusului

Scriam acum ceva vreme despre metodele populare de identificare a sexului bebelusului cat inca se afla in dezvoltare intrauterina. La momentul acela singurele metode stiintifice de a vedea daca ai baiat sau fata erau ecografia dupa 20 de saptamani si amniocenteza.

Companiile din industria medicala stiu sa exploateze nevoile maselor de oameni, asa ca s-a creat un test care poate identifica sexul bebelusului inca din a 10-a saptamana de sarcina. La 10 minute de la recoltarea probei de urina si efectuarea testului, mamicile pot vedea daca au baietel sau fetita.

Rata de succes diagnostic mentionata de producatori este undeva la 78-80%, astfel ca parintii sunt sfatuiti sa nu inceapa cumparaturile pana nu au confirmarea ecografica.

Ideea de a putea identifica sexul bebelusului la o varsta la care inca se poate apela la chiuretaj la cerere a ridicat unele probleme pentru ca unii parinti ar putea folosi testul pentru a concepe copii de un anumit sex, renuntand la cei care nu corespund alegerii.

Testul se bazeaza pe o reactie de culoare, transformandu-se in verde daca e vorba de un baiat si in portocaliu daca e fata.

Costa ~35 de dolari si poate fu cumparat de aici: IntelliGender.

Oare ce se intampla daca sunt gemeni de sexe diferite?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu