vineri, 24 iulie 2009

Ce Este Conştiinţa?

SPIRIT SPACE (2008)
A Journey Into Your Consciousness
SPAŢIUL SPIRITULUI
O Călătorie În Conştiinţa Dvs.

În acest documentar se vorbeşte despre reîncarnare şi implicit vieţiile anterioare, fizică cuantică bineînţeles, se dezleagă unele mistere ale sufletului, se explorează experienţele extracorporale şi se analizează câteva cazuri de moarte clinică.
Cine a citit cărtile lui Raymond Moody care ne vorbesc despre Viaţa de după viaţă, sau cărţile lui Robert Monroe care ne descriu cu lux de amănunte şi extrem de convingător experienţele veritabile, de extracorporalizare a înţeles cât de limitată este paradigma materialist - ştiinţifică în care omenirea se bălăceşte de secole. Acest documentar face referiri şi la aceşti doi autori, printre alţii şi se aduc argumente ştiinţifice în favoarea aspectelor metafizice ale vieţii.
Încă odată ni se arată cum ştiinţa şi spiritualitatea îşi dau mâna şi suntem invitaţi în aventura vieţii noastre ... călătoria în afara corpului nostru, o călătorie în conştiinţă.
Încă odată suntem forţaţi să ne întrebăm "Cine suntem noi?".
Oare chiar suntem acest complex corp-minte care-l denumim EU? Sau suntem Dumnezeu încarnat, picătură din conştiinţa universala pierdută în identificarea cu jocul formelor?
Maeştrii spirituali, fiinţele eliberate spiritual, excepţionalii învăţători ai înţelepciunii tuturor veacurilor şi căilor spirituale ne-au spus de mii de ani, într-un fel sau în altul, că noi suntem UNA CU DUMNEZEU ... că noi suntem în Dumnezeu şi Dumnezeu este în noi. Acest documentar asta face ... ne aminteşte cine suntem cu adevărat. Încercaţi să-l înţelegeţi şi acceptaţi provocarea ...

"Cunoaşte-te pe tine însuţi şi vei cunoaşte întreg Universul şi forţele sale ascunse." (NOSCE TE IPSUM , GNOTHI SEAUTON - inscripţie de pe frontispiciul templului din Delphi).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu